Bitka piatich armád (na našej škole)

14.04.2018 23:05

 

Vo štvrtok (12.4.) nám vyučovanie spestril prebiehajúci zápas na našej škole. Pokiaľ ste sa doňho priamo nezapojili, mohla vás naň upozorniť neprítomnosť niektorých žiakov na hodinách. Najskôr nimi boli športovci zastupujúci váš ročník. A práve ich sme sa pýtali ako hodnotia zápas.

Ľubica Štefáková (za tým učiteľov)

Podľa môjho názoru bol úspešný a splnil svoj cieľ. V tomto ročníku boli skutočne veľmi vyrovnané a výborné tímy. Vidno, že naše decká sú športovo veľmi zdatné a dokážu bodovať v akomkoľvek športe. Skončili na 3. mieste, čo je dôkazom, ako svedomito si odviedli svoju prácu naše telocvikárky, keď naučili študentov tak skvelo hrať. Verím, že táto tradícia bude na našej škole ešte dlho pokračovať s takou hráčskou kvalitou ako v dnešnom zápase. Vtedy totiž prehratý zápas mrzí najmenej.

 

Lukáš Krivosudský (IV.A)

Hralo sa mi dobre bola to zábava, aj súperi sa o dosť zlepšili. Mrzí nás asi len prehra proti učiteľom.

Jana Hanusová (III.B)

Hra prebiehala v celkom priateľskej atmosfére. Myslím, že sa zabávali nielen študenti tvoriaci družstvo, ale aj tí, ktorí ich prišli aj podporiť, či už to bola trieda, alebo blízki ľudia. Niekedy som síce videla, ako sú niektorí členovia družstva dosť vynervovaní, ale to je určite súčasť športu. V konečnom dôsledku to celé dopadlo veľmi dobre a viacerých pozitívne prekvapila stupnica víťazov.

dobrovoľníčka (sexta)

Ja osobne až tak rada nehrávam volejbal. Ale strašne dobre podávali a my sme na také silné podania neboli pripravení a tam sme stratili najviac bodov... Inak to bol dobrý zápas a konečne sme si zahrali poriadny volejbal.

 

Nina Matulová (kvinta)

Celkom som si to užila aj napriek nervom a určite si to ešte zopakujem niekedy aj napriek prehre.

A kto vlastne vyhral?

1. - sexta

2. - IV.A (o 1 bod)

3. - učitelia

4. - III.B

5. - kvinta

 

fotky: Paulína Maškovičová