Čarovné Vianočné zvonenie ( Miška Gálová IV.B)

28.12.2016 15:35

Vianočné zvonenie má na našom gymnáziu dlhoročnú tradíciu. V sobotu 17. decembra v Dome kultúry v Seredi sa konalo už 10. Vianočné zvonenie - vianočný program študentov Gymnázia Vojtecha Mihálika v Seredi.

Najskôr divákov zaujali primáni svojím tancom, spevom kolied a ľudových piesní. Tiež vtipná scénka parodujúca známy rodinný seriál Naši sa páčila, herecké výkony študentov 3.A boli odmenené hlasným potleskom. Lucia Šupová a Janka Kemencziová predviedli, ako dobre ovládajú ľudové tance. Najväčší úspech zožali Henrieta Bobuľová so svojím pôsobivým prednesom a Andrejka Süttöová svojím spevom , ktorým nejednému divákovi vyrazila dych.

Počas prestávky sa mohli diváci občerstviť koláčmi a vianočným punčom. Taktiež mali možnosť zakúpiť si tombolové lístky a vyhrať ceny v bohatej tombole.

Snahu študentov a pani profesoriek ocenila takmer plná sála divákov. Všetci odišli s úsmevom na tvári, niektorí aj s tombolovou cenou. Veľká vďaka patrí pani profesorke Míkovej a Krčmárikovej, ktoré program so študentmi nacvičili. Už sa všetci tešíme na ďalší ročník Vianočného zvonenia.