Imatrikulácie na tri primánske spôsoby

15.10.2016 17:21

Dňa 6.10.2016  sa  primáni a prváci nášho gymnázia zúčastnili imatrikulácií. Na dve hodiny sa naša telocvičňa premenila na „ZOO“; a pre nás boli vytvorené „výbehy“. Na úvod nám pokreslili tváre farbami. Pre prvákov boli pripravené zábavné úlohy. Tancovali sme, odpovedali aj napodobňovali rôzne veci, ľudí a hlavne zvieratá. Niektorým sa veľmi nechcelo, iných to naopak veľmi pobavilo.

 


 

 

 

Neskôr sa imatrikulácie naozaj začali podobať na ZOO. Všetko a všetci boli špinaví. Našťastie sa nikomu nič nestalo. A naši štvrtáci to všetko dokázali upratať. Aj keď niektorí odchádzali sklamaní a smutní, lebo ich očakávania z tejto akcie boli trochu iné, väčšina z nás odišla s dobrou náladou.

 

Aďa Skutilová

 

 

 

Prvý mesiac v škole ubehol ako voda. Čakali nás naše imatrikulácie. Predtým,ako sme vstúpili do telocvične nás pomaľovali. Postupne volali prvákov a primánov a usadili nás do našich výbehov v ZOO. Netrpezlivo sme čakali, kým nás zavolajú plniť úlohy. Avšak márne, tak sme pozerali ako prváci plnia a neplnia úlohy. Štvrtáci nás nechali zatancovať jeden tanec a naše vytúžené imatrikulácie sa skončili.

 

Jasmina Ajdarovič

 

 

 

Väčšina z nás primánov mala z tohto dňa obavy. Mali sme strach ,čo nás čaká , aké kúsky si pre nás štvrtáci pripravili. Naše obavy boli zbytočné. Štvrtáci boli na nás veľmi jemní. Iba nás pokreslili po tvári a trochu sme si zatancovali. Prváci dopadli horšie. Odchádzali s múkou, horčicou a kečupom na hlave. Mali rôzne úlohy, na ktorých sme sa zasmiali. Bolo to príjemné a zábavné popoludnie.

 

Katka Javorová