Kopcoskop (redakcia)

08.05.2018 18:41

Z lepenkových kariet a pomocou šiesteho zmyslu (fantázie) vám odhalíme vašu budúcnosť. Vyplnenie je 100%. Ale reklamácie neprijímame.

Býk

Šťastie: Dávaj si pozor na zdravie. Najväčšími rizikami sú časté zmeny počasia, stres ale aj hnev. Časté potláčanie hnevu je

 nezdravé, aj keď daj si pozor, aby ľudia nespoznali tvoju temnú stránku.

Láska: Tvoja drahá polovička ťa vezme na neobvyklé miesto. Nemaj strach z neznámeho a nezabudni si foťák alebo poriadne nabitý mobil.

Peniaze: Cenný predmet, ktorý má pre 

teba veľkú hodnotu, odložíš na nenápadné miesto. Následkom čoho ho zabudneš. Poponáhľaj sa. Možno tam ešte stále leží.

 

 

 

Panna

Šťastie: Postoj chvíľa si krásna. Teraz prežívaš najkrajšie obdobie života. Preto sa netráp kvôli veciam, ktoré nedokážeš zmeniť a teš sa z toho, čo máš.

Láska: Tvoj blízky priateľ už nebude môcť byť v tvojej blízkosti. (Učiteľ ho najskôr presadí do prednej lavice.) Čas spoločne strávený sa vám síce skráti na prestávky, no vaše priateľstvo to posilní.

Peniaze: Podvody sa nevyplácajú. Túžba po bohatstve a úspechu si niekedy môže vyžiadať veľkú daň. Zváž kedy sa oplatí riskovať a kedy nie.

 

                                                                                                                                Baran

Šťastie: Pozvi človeka, na ktorom ti záleží, na tvoje obľúbené miesto. Na svojej ceste uvidíte nejednu zvláštnosť, pri ktorej sa oplatí zastaviť a zamyslieť sa.

Láska: Kvôli láske bývajú časté nezhody. Aj teba to v blízkej dobe čaká. No nemaj strach. Stačí zachovať chladnú hlavu.

Peniaze: Niekedy sa tipovať oplatí. Ale keď sa v mesiaci nachádza nešťastný piatok, neodporúča sa podávať si športku.

 

 

 

 

 

Ryby

Šťastie: Nebudeme si klamať, bolo už aj lepšie. Ale hlavu hore, prichádza jar a s ňou aj pekné slnečné počasie, takže treba vyraziť niekam na výlet. Ale nezabudni si dáždnik, istota je guľomet.

Láska: Vyzerá to ružovo. Ak pôjdeš vo štvrtok cez štvrtú prestávku do bufetu, možno Amor svojím šípom zasiahne konečne aj do teba.

Peniaze: Práve teraz je vhodné obdobie! Urob smutné psie očká na svojich rodičov a je tu veľká šanca, že ťa predsa len čaká zvýšenie vreckového.

 

 

 

 

Lev

Šťastie: Je pravdepodobné, že s tvojou náladou to bude ako na hojdačke. Tvojim najbližším odporúčam, aby sa k tebe približovali len s čokoládou v ruke. Nečakaná písomka tiež nič dobré neveští...

Láska: Naber odvahu a pozvi ho/ju na rande! V najhoršom prípade odmietne, ale na to tu je tvoj najlepší priateľ, ktorému sa môžeš vyžalovať.

Peniaze: Ale nežaluj sa po telefóne! Máš pred sebou veľa vybavovania, takže na tvoj účet za telefón nebude veľmi pekný pohľad.

 

 

Škorpión

Šťastie: Toho budeš mať v najbližších chvíľach viac než dosť! Tak si ho neodožeň drzými poznámkami a namiesto toho skús rozdávať komplimenty na všetky strany.

Láska: Pamätáš si ešte na svoju dávnu lásku z letného tábora? Nebolo by na škodu obnoviť kontakty, pretože, ako sa hovorí, stará láska nehrdzavie...

Peniaze: Pokús sa byť čo najviac šetrný, pretože v blízkej budúcnosti budeš musieť zainvestovať. Nezabudni, že keď budeš mať nervy, hoď do steny radšej vankúš a nie mobil.

 

                                                                                                                                Blíženec
Šťastie: Úroveň tvojho šťastia zhrnieme takto: dopravu vyžadujúcu dochvíľnosť neodporúčame, predsa len tí vodiči niekedy neberú ohľad na bežcov za autobusom či iným dopravným prostriedkom. Odporúčame film/knihu a tony čokolády + chipsov na zlepšenie nálady, lebo najbližšiu dobu bude skákať ako na trampolíne, raz vysoko, potom až pod zem.

Láska: Aj keď tvoje baliace techniky čakajú na odbalenie, ešte ich pre istotu nechaj v obale. Možno si ťa tvoja potencionálna polovička všimla, ale skús sa ešte utvrdiť v tom, že záujem je obojstranný. Veď predsa nechceme ďalšie sklamané srdiečko a plnú nástenku citátov.
Peniaze: Čo tak znovu prehľadať všetky vrecká na nohaviciach, bundách a iných kúskoch, ktoré doma nájdeš? Veď hľadať skrytý poklad je predsa napínavá hra, na 50% so šťastným koncom ;)

 

Váhy

Šťastie: Naoko sa ti možno darí, ale nič nie je vždy 
také, aké sa zdá. Možno by si sa mohol/a vybehnúť vyvetrať do prírody, sadnúť si do trávy a pohľadať nejaký ten štvorlístok. Veď vieš ako to chodí, všetkému treba trošku pomôcť, aby to fungovalo tak, ako má.

Láska: Oj oj. Tu je niekto zaláskovaný. Veď aj sa hovorí že máj, lásky čas, ale tebe sa už aj uši červenajú od toľkej lásky. Je nám úplne jedno, či to je osoba, zviera, vec, jav alebo dej, choď do toho! Držíme ti aj palce na nohách.
Peniaze: Treba si uvedomiť že nemôžeme mať všetko. Náš študentský život je odsúdený na dobu neurčitú a jediné čo ťa dokáže vytiahnuť z biedy je vreckové. Žiadne nedostávaš? Súcitíme s tebou...

 

Strelec:
Šťastie: Od svojho anjela strážneho už prosím najbližších 24 hodín nič neočakávaj, daj mu voľno. O tvoje blaho sa stará najlepšie ako vie, ale niekedy je to s tebou fuška. Raz nájdeš 10€ na zemi, za 5 minút ťa skoro zrazí auto na prechode. Vyzerá to tak, že škriatok šťastia si s teba robí dobrý deň, ale neboj, veď ty mu ukážeš kto je pán!

Láska: V tvojom prípade by malo platiť dvakrát mier a raz strieľaj. Je načase uvedomiť si, že nie si žiadny Cupid a nemôžeš spojiť pizzu s ananásom. To proste nebude fungovať, ani keď zavrieš oči. Tak si zober tú pizzu a daj na ňu kukuricu, hneď bude všetko lepšie.
Peniaze: Veď vieš že ani hviezdy nerobia zázraky. S tými zásobami čo máš by si mal/a vystačiť ešte chvíľku, ale radím ti, nájdi si buď dobre zabezpečenú spriaznenú dušu , alebo brigádu! Tá peňaženka nevie čarovať a čoskoro sa odtiaľ aj tie 10-centovky vytratia. 

 

Váhy

Šťastie: Tento mesiac si to teda vyhral/vyhrala, bohužiaľ ti Mesiac neprial preto nie v dobrom. Dávaj pozor na želania, môžeš si prihodiť pár trapasov. Hlavne nemeškaj na autobus v máji ho určite nestihneš. Nezabudni prekontrolovať dátumy koncoročných písomiek, aby ťa náhodou nestihla akurát guľa z matiky.

Láska: Horúca hlava, horúci máj, to ťa predurčuje na úspech v láske. Hlavne tú horúcu hlavu nevešaj ak sa jej/jemu nezapáčiš na prvý raz. Venuša ti praje máš neobmedzené možnosti. Popracuj na sebe a zabudni na hanbu, ukáž čo je v tebe.

Peniaze: Dostaneš sa k veľkému obnosu peňazí, ale nezabudni ich odložiť na horšie časy. Na rande s láskou, alebo na dobrú zmrzlinu ak by to náhodou nevyšlo. Nezabudni skontrolovať aj vrecká nohavíc, keď pôjdeš prať, možno nájdeš veľký poklad.

 

Škorpión

Štastie: Tento mesiac sa ti bude všetko dariť. Neprihoria ti palacinky mame do postele ku dňu matiek, ani na neho nezabudneš ako minule. Ale šťastie je vrtkavé a neoplatí sa šoférovať bez vodičáku, ani jazdiť MHD-čkou bez lístka. A len pre istotu si skontroluj či sú baterky v hodinkách a nabíjačka v elektrickej sieti, kým sa na ne spoľahneš.

Láska: V máji s láskou neriskuj! Váž si čo máš a pracuj na sebe, aby tvoj partner vedel, že ti za to stojí. Bude sa chcieť rozprávať a ty musíš len načúvať slovám jeho srdca. Nezabudni ani na rodičovskú a kamarátsku lásku, v máji sú dvere každému otvorené!

Peniaze: Váhy sú naklonené. Vyberaj striedmo, stav na kvalitu, odopri si zbytočnosti a šetri na zážitky. Čo dáš to dostaneš a tento mesiac to platí dvakrát. Aj malé obnosy zavážia trikrát toľko keď ich minieš na dobrú vec.

 

Kozorožec

Šťastie: Niekedy sa ti smola lepí na päty, ale tento mesiac nebude ten prípad. Ruka v ruke so šťastím pôjdu aj ostatné veci v škole aj doma. Neminú ťa dobré známky ani pochvala od rodičov. Pusti sa do všetkého čo môžeš určite sa ti to podarí. Vyskúšaj nepoznané a začni odkladané.

Láska: Stretneš niekoho nového a to ťa bude lákať skočiť do vzťahu po hlave. Pozor aby si sa nepopálil/la na hrboľatých začiatkoch. Nenechaj sa odradiť, bude to stáť za to ak sa do toho obaja pustíte rozumne. Lásku ale môžeš rýchlo aj stratiť ak si na ňu nedáš pozor.

Peniaze: Vystačíš si tak akurát, keď sa uskromníš. Na začiatku budeš mať dosť, ale peniažky sa ti rozkotúľajú jedna radosť ak im to dovolíš. Nedovoľ reklamným výkladom a výkladu v bufete zlákať ťa na nevýhodné kúpy. Hlavne dávaj pozor, aby si teraz nehodoval ako kráľ a v júni na školskom výlete hladoval.

foto: Terézia Markusková