VALENTÍNSKY PLES

01.03.2016 23:45


Aj u nás sa plesalo vo veľkom! 

 

Už si čítal Miškin valentínsky článok? A ty si vážne nevedel, kam cez ,,predvalentínsky piatok"? V tom prípade máš čo ľutovať, pretože na gympli sa v tom čase plesalo! Tak teda na úvod - zopár formalít: KDE, ČO, KEDY, AKO. Medzitým však zábery šikovnej fotografky. Sleduj! :) 

 

V piatkový podvečer 12. februára sa stretli profesori, študenti i absolventi pri príležitosti 17. gymnaziálneho plesu, ktorý sa tradične konal v Dome kultúry u nás, v Seredi.
 
 
 
Valentínska nálada, priam hmatateľná na každom kroku sa všestranne zrkadlila už po príchode do vyzdobenej sály. V podobe nádhernej srdiečkovej výzdoby. 
 
Na úvod sa o príjemnú atmosféru postaral program, ktorého nezameniteľnú súčasť tvoril tanec študentov - polonéza. Svojím speváckym talentom nás ohúrili naše šikovné študentky. Nasledovala tanečná skupina Cliss, ktorá si pre nás pripravila tak trochu štipľavé tanečné vystúpenie! Plesový program ukončil spevácky výkon Lýdie Doležalovej s gitarovým sprievodom absolventa nášho gymnázia - Marcela Krivosudského.
 
 
 
 
 
 
Po výbornej večeri sa rozpútala tanečná zábava. Mnohým však chýbal nejaký ten valčík navyše... A keďže DJ hral rôznorodo, bolo treba tomu dodať šmrnc. Plesová zábava však neupúšťala a okrem plnohodnotnej tanečnej zábavy mali hostia možnosť okúsiť i netradičné ponuky: barový pult ponúkal miešanie drinkov u barmana, ktorý nesklamal. Mohli ste sa nechať odfotiťpri „fotostene“ či vybrať si zo slušnej ponuky švédskych stolov. Okolo desiatej sa začali predávať tombolové lístky. O polnoci už všetci žmolili čísielka v nedočkavom očakávaní akej-takej výhry.
 
 
 
Po (ne)úspechoch v tombole pokračovala zábava až do rána... 
Veľké ĎAKUJEME patrí tým, ktorí sa na organizácii plesu podieľali: Pani profesorke Štefákovej za zorganizovanie tak úžasnej školskej akcie, akou sa školský ples stal. Sponzorom za famózne ceny v tombole a taktiež všetkým študentom a účastníkom za účasť!
 
Tak doplesania - pevne veríme a dúfame, že sa vidíme znovu o rok! ;) 
 
 
 
článok: Miška Gálová lll.B, Veronika Greinerová lV.B
fotky: Zuzana Horváthová lV.B